PRIJEMNI ISPIT ZA UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Prijemni za upis u Izdvojeno odeljenje Muzičke škole „Živorad Grbić“ iz Valjeva biće organizovan u Lajkovcu 1. i 6. juna od 16 do 18 časova, u prostorijama škole, ulica Vojvode Mišića 86 (prvi sprat).

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita popunjavanjem prijave na internet prezentaciji škole www.muzika.edu.rs

Muzička škola u Lajkovcu upisuje 15 učenika u pripremni razred i 15 učenika u prvi razred Osnovne muzičke škole za školsku 2022/23. godinu.

Pripremni razred traje godinu dana i mogu ga upisati deca od osam godina i mlađa. Za prvi razred mogu se prijaviti deca uzrasta 9 godina i mlađa. Osnovnoškolsko muzičko obrazovanje traje šest godina, a može se birati školovanje na jednom od instrumenata, uz ograničen broj mesta: klavir, harmonika, gitara , violina i violončelo.

Rezultati prijemnog ispita biće objavljeni na sajtu škole www.muzika.edu.rs

Sve dodatne informacije roditelji mogu pronaći na sajtu Muzičke škole ili dobiti putem imejla muzika.valjevo@gmail.com

Izdvojeno odeljenje renomirane valjevske Muzičke škole „Živorad Grbić“ u Lajkovcu pohađa oko 70 učenika, uz mlad i stručan nastavni kadar i dobre uslove za nastavu, pa su brojni polaznici zabeležili sjajne rezultate.

Ove godine škola raspisuje konkurs za prijem ukupno 119 učenika u prvi razred osnovne muzičke škole, od kojih će u Izdvojeno odeljenje u Lajkovcu biti upisano ukupno 15 učenika, u matičnu školu u Valjevu 88 i 16 učenika u Izdvojeno odeljenje u Mionici.

Related posts

Leave a Comment