POBEDA ŽELEZNIČARA, REMI ZADRUGARA

Veoma važna pobeda Železničara protiv Cera u 19. kolu Kolubarsko-mačvanske zone, dok je oslabljeni Zadrugar na svom stadionu osvojio bod protiv drugoplasirane ekipe OFK Divci.

Fudbaleri Železničara danas su ubedljivo savladali Cer u Petkovici sa 4:1. Kako saznajemo, do vrlo važna tri boda Želja je došao rutinskom igrom. Poveo je vrlo rano preko Gajića, ali je domaćin izjednačio u nadoknadi prvog poluvremena. U drugom delu utakmice na terenu je postojao samo jedan tim tako da su Lajkovčani do pobede došli golovima Torbice, ponovo Gajića i Tomića.

Zadrugar i Divci su danas u Lajkovcu odigrali utakmicu sa vrlo malo šansi. Lajkovčani su nastupili vidno oslabljeni, bez nekoliko povređenih i kartonima kažnjenih prvotimaca.

Osim toga, u 35. minutu zbog povrede igru je napustio najbolji strelac zeleno-belih Jerinić. Gosti su mogli da osvoje sva tri boda, ali iskusni Plećić nije iskoristio jedanaesterac. Možda je sudija desetak minuta pred kraj mogao svirati najstrožu kaznu i za domaćina, ali sve u svemu Zadrugar može biti zadovoljan bodom.

Strmovo 1968 je u ovom kolu bilo slobodno.

Na tabeli Zadrugar je sedmi sa 24 boda, Strmovo na 11. mestu ima 17 bodova, Borac iz Lešnice 16, a Železničar im se primakao i trenutno ima 15 bodova. Drina i Jedinstvo iz Vladimiraca danas su pobedili kod kuće i popeli se na 20 bodova.

Sledećeg vikenda Železničar dočekuje Mladost iz Prnjavora, Strmovu u goste stiže Jedinstvo, dok Zadrugar igra u Mionici.

Related posts

Leave a Comment