IZUZETNA POSTIGNUĆA JABUČKIH OSNOVACA NA TAKMIČENJIMA

“Sa velikim ponosom i radošću objavljujemo sjajne vesti o uspesima naših učenica na republičkim i okružnim takmičenjima”, kažu ponosno iz OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju.

Pored velikog uspeha Teodore Bajić, učenice šestog razreda, koja je osvojila treću nagradu na Republičkom takmičenju iz fizike, beležimo još vrednih pažnje uspeha jabučkih osnovaca na takmičenjima:

Jovana Milosavljević, učenica osmog razreda, osvojila je prvo mesto na Okružnom takmičenju iz engleskog jezika. Jovanin mentor je Ivana Sekulić Mazić, nastavnica engleskog jezika.

Andrea Miljanić, učenica petog razreda, osvojila je treće mesto na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture. Andrein mentor je nastavnica srpskog jezika Jelena Rafailović.

Jovana Milosavljević je odmah nakon Okružnog takmičenja iz engleskog u Valjevu, u Lajkovcu imala Opštinsko takmičenje iz biologije i osvojila takodje prvo mesto, tako da se plasirala i na Okružno takmičenje iz biologije.

Takođe, Luka Živanović, učenik sedmog razreda, osvojio je treće mesto i plasirao se na Okružno takmičenje iz biologije. Mentor im je nastavnica Valentina Milutinović.

 “Iza velikog uspeha naših izuzetnih učenica, stoje ogroman rad i trud, ali i posvećenost predmetnih nastavnica koje su predano radile sa njima. Teodori Bajić i njenoj nastavnici Jasmini Kovačević od srca čestitamo na osvojenoj trećoj republičkoj nagradi!

Čestitke, takođe, upućujemo Jovani Milosavljević i Andrei Miljanić, kao i njihovim nastavnicama Ivani Sekulić Mazić i Jeleni Rafailović, sa željom da postignu dobre rezultate na republičkom nivou takmičenja!” – kaže direкtor škole Goran Milinčić.

Related posts

Leave a Comment