ODRŽANA PREDIZBORNA KONVENCIJA SPS

„Najbolje za Srbiju: Ivica Dačić – premijer, Aleksandar Vučić – predsednik, zarad političke stabilnosti i kontinuiteta!“ – poruka je sa današnje predizborne  Konvencije SPS-a u Lajkovcu, koju je uputio Đorđe Milićević, potpredsednik stranke i poslanički kandidat SPS.

Pored Đorđa Milićevića, predizbornoj konvenciji u Lajkovcu prisustvovali su brojni gosti iz Kolubarskog okruga, a u sali su bili najodaniji članovi, koji su ideji ostali verni i u najtežim trenicima.

Prvi čovek lajkovačkih socijalista Jagoš Lončar se u svom obraćanju prisutnima najpre zahvalio upravo njima, koji su i održali odbor SPS u Lajkovcu, posebno prethodnih šest godina tokom kojih su socijalisti bili opozocija na lokalu.

Đorđe Milićević je dugo i nadahnuto govorio o SPS tokom 32 godine njenog postojanja, naglašavajući da je SPS uvek bio značajan faktor na političkoj sceni Srbije i taksativno je pobrojao sve bitne momente u kojima je partija bila na visina zadatka. Napravio je Milićević i rekapitulaciju rezultata lidera stranke Ivice Dačića, na svakoj od funkcija koje je obavljao, uz naglasak da je upravo Ivica Dačić najbolji kandidat za premijera.

Konvencija SPS “Ivica Dačić – premijer Srbije” održana je u prepunoj sali lajkovačkog odbora.

Related posts

Leave a Comment