PREDSTAVA ZA DECU “TAJNA BAKINOG TAVANČETA”

Na martovskom dečijem pozorišnom repertoaru Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac je predstava  “Tajna bakinog tavančeta“, u izvođenju beogradskog Teatra Talija.

Predstava za decu „Tajna bakinog tavančeta“ je u utorak 15. marta od 10 časova, u velikoj sali lajkovačkog Kulturnog centra (sala bioskopa).

“Troje najboljih drugara (Bora-fora, Daca-faca, Neško-smeško) na bakinom tavančetu otkrivaju čarobni sanduk sa bakinim strivenim stvarima. U njemu pronalaze i čarobni štapić, kojim uspevaju da pokrenu magiju i “ožive” stare predmete, slike i instrumente, kao i poznate dečje junake koji su se zatekli u čarobnom sanduku.

Osim brojnih songova i izuzetno duhovitog teksta, predstava sjajno komunicira sa decom i na pitak način im šalje brojne poruke o lepom ponašanju, druženju, kao i o važnosti higijene i tolerancije. Iz starog sanduke tako izlaze i „stare vrednosti“ koje su već pomalo zaboravljene…”

Predstavu izvodi profesionalno pozorište za decu „Teatar Talija“ iz Beograda. Komad je napisao i režirao Darko Joksimović, a osim njega igraju: Ljiljana Joksimović, Predrag Karapandžić (Jovana Belović) i Darko Joksimović.

Related posts

Leave a Comment