PREDIZBORNI SKUP NARODNE STRANKE

Narodna stranka Lajkovac je danas sa svojim koalicionim partnerima na šetalištu u centru Lajkovca organizovala predizborni promotivni skup i razgovor sa građanima Lajkovca. Gosti na štandu bili su potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić i potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović Soldatović.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Miroslav Aleksić izjavio je danas u Lajkovcu da je suština ekonomskog patriotizma bolji standard građana i da država ulaže u domaće firme, a ne da građanima „priča bajke o prosečnim platama koje su unapred pojela poskupljenja i inflacija“.

“Mora da se sprovede lustracija i utvrdi odgovornost svih štetočina i zato ćemo doneti zakon o utvrđivanju porekla imovine i oduzimanju nelegalno stečene imovine, a uvešćemo i specijalnog tužioca za visoku korupciju“, rekao je Aleksić.

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Lajkovac Aleksandar Marković naglasio je problem vodosnabdevanja Lajkovca i rekao je da građani Lajkovca plaćaju najskuplju vodu u Srbiji:

„Rešićemo taj problem ako nam građani ukažu poverenje. Problem je, takođe, što Lajkovac više nema ni železničku stanicu, a bio je železničko čvorište na pruzi Beograd-Bar. Naš cilj je i izgradnja toplane u Lajkovcu“.

Marković je istakao i da u Lajkovac mora biti vraćen sud, kako građani ne bi gubili ceo dan na odlazak u sud u Ubu.

Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović rekla je da „građani očekuju da ujedinjena opozicija preuzme vlast“ od režima koji je, kako je rekla, zloupotrebio sve poluge moći i da institucijama vrati moć koja im pripada po zakonu.

„Pozivamo sve građane da na izborima glasaju za listu ’Ujedinjeni za pobedu Srbije’, jer više nemamo vremena. Moramo da vratimo dostojanstvo našoj državi i narodu“, poručila je u Lajkovcu Tatjana Manojlović.

Related posts

Leave a Comment