PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA, 12 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa, na području Kolubarskog okruga preminula je još jedna osoba. Preminula osoba je sa područja Lajkovca i to je od početka epidemije 69.-ta žrtva korone na području opštine Lajkovac.

Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 956 osoba, od kojih je bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubilo 69 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na teritoriji Kolubarskog okruga juče je testirano 335 osoba.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 126 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno 12 novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Od početka februara na području Lajkovca registrovano je 345 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 266, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 2967 obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 4063 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 49922.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 152 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja).

Related posts

Leave a Comment