LAJKOVAC TREĆI PUT DOMAĆIN KUPA SRBIJE

Odbojkaški klub Železničar će treći put organizovati finalne utakmice Kupa Srbije u obe konkurencije, odlučeno je danas prilikom određivanja domaćina finala Kupa Srbije 2021/2022. u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.  

Na konkurs su se prijavili Železničar i Crvena zveda, a Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, posle otvaranja koverti sa ponudama, saopštio je da će Lajkovac posle 2018. i 2019. i ove godine, 6. marta, biti domaćin finalnih utakmica Kupa Srbije.

Otvaranju konkursnih ponuda prisustvovali su Živorad Lazarević, predsednik Železničara iz Lajkovca i Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezda.

Izjava Živorada Lazarevića, predsednika Odbojkaškog kluba Železničar iz Lajkovca u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije, povodom predstojećeg odbojkaškog spektakla i svojevrsne velike promocije Lajkovca, nakon što je saopšteno da će Lajkovac posle 2018. i 2019. i ove godine, 6. marta, biti domaćin finalnih utakmica Kupa Srbije:

U finalu 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda i Železničar iz Lajkovca, a u finalu 57. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkaša igraće Partizan Sokerbet i Mladi radnik iz Požarevca.

Finalni mečevi SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2021/2022.  odigraće se 6. marta u Hali sportova u Lajkovcu.

Foto: OSS

Izvor: OSS

Related posts

Leave a Comment