65 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu preminule su još dve osobe. Preminula je jedna osoba sa područja Valjeva i jedna sa područja Uba. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminule su  864 osobe, od kojih su bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 64 osobe.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 472 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno 65 novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, na teritoriji Kolubarskog okruga juče je testirano 911 osoba.

Od početka januara na području Lajkovca registrovano je 610 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 372, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 4027  obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 3537 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 44181.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 124 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 15 pacijenata.

Juče je u Valjevu hospitalizovano 18 kovid pacijenata, od kojih je 9 nevakcinisanih i 9 vakcinisanih.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 26. januara:

Podaci o broju vakcinisanih u Kolubarskom okrugu, stanje na dan 25. januara:

Related posts

Leave a Comment