DANAS 5, U PRVOJ DEKADI JANUARA 69 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu  preminula su još četiri osobe. Preminule su tri osobe  sa područja Valjeva i preminula je jedna osoba sa područja Mionice . Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminule su 862 osobe, od kojih su bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 62 osobe.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 186 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno pet novih slučajeva Kovid – 19 infekcije. U prvoj dekadi januara, na području Lajkovca registrovano je 69 novaozaraženih osoba.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 80, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 1262  obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 2956 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 37923.

U Opštoj bolnici Valjevo trenutno je na lečenju 79 kovid pacijenta, 9 na potpomognutoj respiraciji. U nedelju 09.01. hospitalizovano je 11 pacijenata, 8 nevakcinisanih.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima na lečenju 79 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 9 pacijenata. 

Juče je u Valjevu hospitalizovano 11 kovid pacijenata, od kojih je 8 nevakcinisanih i 3 vakcinisanih.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 10. januara:

Related posts

Leave a Comment