DANAS “ULICA OTVORENOG SRCA”

Tradicionalna lajkovačka manifestacija “Ulica otvorenog srca” održava se danas. Program manifestacije počinje od 10 i trajaće sve do 16:30 sati, a verovatno i duže, na platou ispred Gradske kuće. Organizator “Ulice otvorenog srca” je Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a pokrovitelj opština Lajkovac.

Štandovi Novogodišnjeg mini-bazara biće postavljeni od 10 časova, a u 11 časova  pridružiće im se klovnovi, štulaši, face painting, žongler, mađioničar, žive statue i ulični svirači. Mališane očekuje druženje sa Deda Mrazom i novogodišnji pokloni. Planirana je  radionica primenjene umetnosti i promotivni  štand Turističke organizacije opštine Lajkovac.

Novogodišnji program  učenika OŠ „Mile Dubljević“ počinje u podne, zatim nastupaju članice Baletskog studija „Idea“, a u 13 časova je pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“. Program folklornog ansambla Kulturnog centra „Hadži Ruvim“ počinje u 13:45, posle toga će na glavnoj sceni nastupiti klovnovi, žongleri i mađioničar, da bi novogodišnji program završio Plesni klub „Kolus“. Organizator najavljuje i goste iznenađenja.

Na štandovima Mini bazara prodavaće se novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, ručni i dekupaž radovi, med i pčelarski proizvodi i drugo. Prihod od prodaje predmeta sa štandova Predškolske ustanove „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“ ići će u humanitarne svrhe.

Related posts

Leave a Comment