JOŠ JEDNA UBEDLJIVA POBEDA (3:0)

U nastavku pobedničkog serijala, u 9. kolu Banka Poštanska štedionica Superlige, ekipa Železničara zabeležila je večeras na svom terenu u Sportskoj hali u Lajkovcu svoju petu uzastopnu pobedu savladavši ubedljivo ekipu subotičkog Spartaka sa 3:0, po setovima 25:19, 25:14 i 25:17.

U ekipi Železničara, koja je još jednom pokazala da je u odličnoj formi, odbojkašice koje su osvojile najviše poena su: Milojević 15 (6 blokada), Mirosavljević 14, Batinić 13 i Uzelac 8.

Večeras su odigrane još dve utakmice devetog kola. U neizvesnom sremskom derbiju Inđija je pobedila Srem sa 3:2, dok je Partizan savladao Klek sa 3:1. Sutra uveče od 18 časova na programu su dva derbija: Crvena zvezda – Jedinstvo i TENT – Ub (RTS 2).

Lajkovačke odbojkašice čvrsto drže treću poziciju na tabeli sa sedam pobeda, a od sutra uveče biće na korak bliže Jedinstvu ili Zvezdi, zbog njihovog međusobnog duela.

U sledećem kolu još jedan lak posao za Železničar, jer u goste dolazi poslednjeplasirani Klek, a zatim sledi serija uglavnom jakih prvenstvenih utakmica, redom: Crvena Zvezda, Partizan, Jedinstvo i TENT.

Related posts

Leave a Comment