REVANŠ U ISTANBULU U SREDU OD 16 ČASOVA

U drugom meču šesnaestine finala Kupa CEV odbojkašice Železničara sutra u Istanbulu, od 16 časova po našem vremenu, igraju protiv domaćeg Ezačibašija. U prvom meču, odigranom u Lajkovcu, Ezačibaši je pobedio sa 3:0 (26:28, 17:25, 17:25) i veliki je favorit za plasman u osminu finala.

Posle prve utakmice u Lajkovcu šef stručnog štaba Branko Kovačević izjavio je da će devojke Železničara imati u Turskoj još jednu priliku da odigraju slobodno, bez ikakvog imperativa pobede, i da će to biti dragoceno iskustvo za našu ekipu. Možda se to već pokazalo u derbiju protiv Uba, koji su odbojkašice Železničara odigrale nadahnuto i sjajno.

Pobednik ovog dvomeča, igraće u osmini finala protiv pobednika duela Kalcit Kamnik (Slovenija) – Nojšatel (Švajcarska). Prvu utakmicu, odigranu u Sloveniji, Kamnik je dobio sa 3:2.

Veliki sportski rival iz komšiluka, Ub, sutra igra prvi meč u E grupi Lige šampiona i to odmah protiv šampiona Evrope, italijanskog Imoko Koneljana. Utakmica će se odigrati od 19.30 časova u dvorani Palaverde u Trevizu, uz direktan prenos na TV Arena Sport 4. U E grupi su još i poljski Hemik iz Polica, za koji igraju Bojana Milenković i Jovana Brakočević Kancijan, i mađarska Niređhaza.

Related posts

Leave a Comment