JOŠ JEDAN VELIKI DERBI ZA ODBOJKAŠICE – U GOSTE DOLAZI TENT

Žreb je hteo da OK Železničar ima težak raspored na startu Superlige Srbije i da se u prvih pet kola sastane sa ponajboljim srpskim ekipama. Utakmice sa Crvenom zvezdom i Jedinstvom iz Stare Pazove već su odigrane, a u nedelju od 18 časova u Sportsku halu Lajkovac stiže veliki sportski rival – TENT. Meč će prenositi i RTS na Drugom programu.

Bez obzira na prenos, na tribinama Sportske hale očekuje se dosta navijača oba tima koji su veliki sportski rivali, a pogotovo ljubitelja odbojke iz Lajkovca, uz poštovanje protivepidemijskih mera. S obzirom na poraze u prethodna dva derbija, pred stručnim štabom i odbojkašicama Železničara nalazi se imperativ pobede na koji će, nadamo se, adekvatno odgovoriti. Zbog toga će biti značajna i podrška navijača.

TENT i Železničar imaju identičan skor u dosadašnjem toku prvenstva, po dve pobede i sedam bodova, s tim što su Obrenovčanke odigrale utakmicu manje (odložen meč sa Partizanom).

U ostalim utakmicama petog kola večeras se sastaju Crvena zvezda – Srem, Spartak – Jedinstvo i Klek – Ub, a sutra Partizan – Inđija, ukoliko ovaj meč bude odigran. Naime, zbog  više prehlađenih i pozitivnih igračica, Partizan je odložio prethodni prvenstveni susret sa TENT-om i prvi četvrtfinalni meč Kupa Srbije sa Železničarom.

Related posts

Leave a Comment