OBAVEŠTENJE NAČELNIKA OPŠTINSKE UPRAVE, U VEZI ISPLATE SREDSTAVA SPORTSKIM UDRUŽENJIMA

Poštovani sugrađani,

Kako smo poslednjih dana bili svedoci hajke koja se vodi protiv Opštinske uprave opštine Lajkovac i predsednika Opštine Lajkovac, osećam obavezu da Vas obavestim o sledećem:

Opštinska uprave opštine Lajkovac nikada nije sa namerom stopirala isplatu nijednom sportskom uduženju u Lajkovcu, pa ni FK „Železničar“. Sve obaveze koje je opština Lajkovac imala prema ovom klubu, a u skladu sa odobrenim sredstvima predviđenim Godišnjim programom ovog kluba izvršene su, kako u ovoj, tako i u prethodnim godinama. Svi zahtevi koji su podneti i potkrepljeni validnom dokumentacijom, realizovani su. Zahtevi koji su neispravni i nepotpuni moraju biti usaglašeni i u skladu sa pozitivnim propisima, što je zadatak Stručne komisije za odobravanje programa u oblasti sporta.

Moja obaveza, kao načelnika Opštinske uprave je, da zaštitim svoje zaposlene, u ovom slučaju naročito kolege iz Odeljenja za budžet i finansije, od insinuacija koje su neutemeljene i neistinite.

Posebno neću dozvoliti da se fudbaleri FK „Železničar“ iz Lajkovca dovode u zabludu tako što će neko krivicu za svoju nestručnost svaljivati na zaposlene u Opštinskoj upravi opštine Lajkovac.

FK „Železničar“ je brend Lajkovca i svi treba da se trudimo da to i ostane, a naročito sportski radnici i Uprava ovog kluba.

S poštovanjem, 

       NAČELNIK

OPŠTINSKE UPRAVE

Mirjana Đaković, dipl. pravnik

Related posts

Leave a Comment