ŽELEZNIČAR PRUŽIO ODLIČAN OTPOR LIDERU, STRMOVU BOD NA DOMAĆEM TERENU

Iako je poražen sa 2:1, mladi tim Železničara pružio je danas u Valjevu odličan otpor Budućnost Krušiku, vodećoj ekipi Kolubarsko – mačvanske zone.

U izjednačenoj utakmici Železničar je čak poveo golom Nebojše Markovića u 36. minutu, tako da je prvo poluvreme završeno rezultatom 1:0 za Lajkovčane.

Domaćin je izjednačio na početku drugog poluvremena golom Gentića iz kaznenog udarca, da bi pobedu Valjevcima obezbedio Rašević u 73. minutu. Iz uprave Železničara smatraju da je prekršaj u 46. minutu prestrogo dosuđen i da je bilo dosta propusta u suđenju. Glavni sudija Sarić iz Šapca je u 93. minutu isključio fudbalera Železničara Stevana Živkovića, dajući mu drugi žuti karton zbog oštrog starta.

U duelu novajlija Strmovo je na svom stadionu odigralo 1:1 sa Cerom iz Petkovice (kod Šapca). Golova nije bilo sve do 74. minuta, kada je odbrambeni igrač gostiju Polić zatresao mrežu Strmova. Domaći su izjednačili tek u 90. minutu i tako osvojili još jedan bod. Strelac je bio Dragiša Savković. Gosti su dobili čak šest žutih karona na ovom meču, a ekipa Strmova dva.

Sa jednom pobedom i dva remija Strmovo ima pet bodova, dok Železničar i dalje ima samo jedan bod.

U nastavku 4. kola, Zadrugar sutra od 16 časova dočekuje Drinu iz Ljubovije.

Related posts

Leave a Comment