„NEKAZANOM“ MEDALJA I PRIZNANJE ISPRED AKADEMIJE VIZANTIJA I TO LAJKOVAC

U manastiru Ribnjak kod Bara, Milutin Ranković, ispred Turističke organizacije Lajkovca, dodelio je zahvalnice i priznanja  predstavnicima Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umetnika “Nekazano”, Labudu Lončaru i Gordani Srećković, za doprinos manifestaciji  “Istok zapad Lajkovačkom prugom”, na kojima su oni više puta učestvovali. Dogovorena je dalja saradnja o međusobnoj promociji turistički i kulturnih sadržaja Lajkovca i Bara.

Labud Lončar ispred udruženja Nekazano primio je srebrnu medalja Turističke organizacije Lajkovac, koja je udruženju Nekazano dodijeljena zbog saradnje na razvoju kulturnog turizma i prezentacije kultrunih i prirodnih lepota Bara.

Ujedno ispred Srpskog akademskog društva Vizantija, otvorena akademija umetničkih zanata, iz Beograda, Art direktor Milutin Ranković uručio je Blagodarje pomenute akademije Labudu N. Lončaru predsedniku Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umetnika “Nekazano”.

“Nekazano” je ugopstilo delegaciju Turističke organizacije Lajkovac i Srpskog akademskog društva Vizantija i upoznalo ih  sa kulturnim, istorijskim i prirodnim znamenitostima Bara. Posle nekoliko održanih sastanaka dogovorili su saradnju i napravili konkretne planove za iduću godinu. U planu je potpisivanje Memorandumo o Saradnji između Srpskog akademskog društva Vizantija i udruženja “Nekazano”.

Gosti su posebno bili oduševljeni Manastirom Ribnjak iznad Bara i Starom maslinom, na Mirovici.

Ovom prilikom ispred “Nekazano” Milutinu Rankoviću, Art direktoru Vizantije uručena je i članska karta udruženja “Nekazano”. “Nekazano” je ovim činom postalo bogatije za još jednog vrsnog umetnika i priznatog stvaraoca.

Related posts

Leave a Comment