NAKON 48 DANA, DVOJE NOVOOBOLELIH

U Kolubarskom okrugu su prema današnjem izveštaju valjevskog Zavoda za javno zdravlje registrovana tri nova slučaja infekcije korona virusa, od kojih su dva na području Lajkovca i jedan slučaj je na području Uba.

Poslednji put, novi slučajevi infekcije korona virusa na području opštine Lajkovac registrovani su 12. maja, dakle pre više od mesec i po dana.

Područje Lajkovca je od 3. juna bez aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa. U okrugu je trenutno 29 aktivnih slučajeva, od kojih su sada nakon 26 dana dva na području Lajkovca, a bez aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu trenutno su samo Ljig i Mionica.

Ukupan broj potvrđenih slučajeva Covid-19 infekcije na području Lajkovca, od početka pandemije, je 1596.  Od početka epidemije bitku sa kovidom izgubilo je ovde 30 osoba, a u Kolubarskom okrugu preminulo je ukupno 418 osoba.

U Opštoj bolnici Valjevo drastično je smanjen broj hospitalizovanih kovid pacijenata, a na bolničkom lečenju je samo jedan pacijent sa kliničkom slikom kovid 19 infekcije.

Dnevni izveštaj Kovid 19; stanje na dan 29.6.2021 u 13,00 časova:

Related posts

Leave a Comment