PORAZI I ZADRUGARA I RUBRIBREZE

U 24. kolu Kolubarsko-mačvanske zone danas je Zadrugar poražen od lidera Rađevca u Krupnju sa 1:0, dok je Rubribreza priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima porazom kod kuće od OFK Divci sa 2:0.


Zadrugar tradicionalno igra vrlo dobro protiv timova iz vrha tabele, pa je tako bilo i danas u Krupnju. Rađevac je ipak uspeo da postigne jedan gol, koji mu je bio dovoljan za sva tri boda i očuvanje prvog mesta. Direktni konkurent za plasman u viši rang, Sloga iz Bogosavaca, nije danas igrala u Ljigu protiv Spartaka, najavljeno je da će se ovaj meč odigrati 3. maja.


Nadali smo se još jednoj pobedi Rubribreze, ali to na Brezinom stadionu nisu dozvolili Divci. U tvrdoj, dobroj, pravoj prvenstvenoj utakmici, gosti su pobedili sa 2:0. Oba gola su pala u drugom poluvremenu, strelci su bili Džiknić u 70. i Soldatović u 80. minutu. Predsednik kluba Ivan Stefanović, uz čestitke komšijama na dobroj utakmici i pobedi, ponovo ima ozbiljne primedbe na suđenje, ali kaže da Breza ide hrabro dalje, sa ambicijom da u naredna dva kola uzme šest bodova.


Istovremeno, konkurenti Rubribreze danas su pobedili i zakuvali situaciju pri dnu tabele. Mladost iz Dračića napravila je veliko iznenađenje pobedivši imenjaka u Prnjavoru sa 2:1, dok je istoimeni tim iz Donjeg Dobrića na svom terenu savladao Drinu sa 3:1. Jedino je Radnički iz Klupaca nastavio sa porazima, ovoga puta od imenjaka u Valjevu, rezultat je bio 3:1.


Rubribreza je na 12. mestu ostala sa 21 bodom, Mladost iz Donjeg Dobrića ima 20, a Mladost iz Dračića 18, koliko i Radnički Klupci. Iz lige ispadaju dva kluba, jedan od njih je poznat – Spartak iz Ljiga.


Zadrugar je i dalje deveti na tabeli sa 31 bodom, četiri manje od Ribnice i Divaca i tri više od Drine.


Očekuje se da posle naredna dva kola situacija bude znatno povoljnija za Rubribrezu. Sledećeg vikenda igraju u Ljigu, dok Zadrugar dočekuje Brezinog konkurenta u borbi za opstanak Mladost iz Donjeg Dobrića. U 26. kolu Breza dočekuje Radnički iz Klupaca.

Related posts

Leave a Comment