“BREZA” POBEDILA I MLADOST (DD)

„Breza“ je juče napravila još jedan bitan korak ka opstanku u Kolubarsko-mačvanskoj zoni. U odloženoj utakmici 20. kola Rubribreza je na svom stadionu sigurnom igrom ubedljivo pobedila Mladost iz Donjeg Dobrića sa 4:0.

Trostruki strelac bio je Pera Stanojević – u 12.-tom, 32. i 90. minutu, a jedan gol je postigao Mijušković u 75. minutu.

Rubribreza je na 12. mestu sa 21 bodom, Radnički Klupci imaju 18, a Mladost iz Donjeg Dobrića 17. Ispod crte za ispadanje je Mladost iz Dračića sa 15 bodova, dok je ljiški Spartak poslednji sa samo sa pet bodova. 

„Breza“ već u subotu 1. maja ima dobru priliku da „overi“ jučerašnju pobedu i sa nova tri boda napravi veliki iskorak ka igranju u Zoni i sledeće sezone. Od 16.30 u goste dolaze OFK Divci, koji jesu znatno bolje plasirani od Rubribreze, ali nisu nepobedivi.

Što se tiče konkurenata, Mladost Dračić gostuje u Prnjavoru, ekipi iz vrha tabele, Radnički iz Klupaca dolazi na noge imenjaku iz Valjeva, dok Mladost iz Donjeg Dobrića dočekuje ljubovijsku Drinu.

U subotu Zadrugar ide u goste vodećem Rađevcu.

Related posts

Leave a Comment