PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA, 12 NOVOPOZITIVNIH

Prema poslednjem izveštaju, na području Kolubarskog okruga su od posledica infekcije korona virusom u prethodna 24 sata preminule tri osobe, od kojih je jedna sa područja opštine Lajkovac, a dve osobe su sa područja Valjeva.


Ovo je 23. žrtva korona virusa na području opštine Lajkovac.


Od početka pandemije, u Kolubarskom okrugu je bitku sa kovidom izgubilo 338 osoba. U Valjevu je preminulo 200, u Ubu 36, Mionici 33, u Osečini i Ljigu su kao i u Lajkovcu preminule 23 osobe.


Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu je od 105 novopozitivnih, na području Lajkovca 12 novih slučajeva infekcije korona virusom i jedna novopreminula osoba. U Valjevu je 61, u Ubu 14, Mionici 13, Ljigu 3 i Osečini 2 novopozitivne osobe.


Prema lokalnoj korona statistici, zaključno sa jučerašnjim danom, u aprilu je na području opštine Lajkovac registrovano 50 novih slučajeva infekcije korona virusom. U kategoriji neizlečenih je 467 osoba, a od 1401 ukupno obolelih izlečeno je 911 osoba. Preminule su 23 osobe, od kojih su dve osobe sa područja opštine Lajkovac preminule tokom prethodnih 48 sati.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 100 kovid pacijenata.

Related posts

Leave a Comment