BROJ NOVOOBOLELIH NE JENJAVA

Prema podacima lajkovačkog Doma zdravlja, juče je registrovano još 9 novih slučajeva zaražavanja korona virusom, tako da je tokom ovog meseca prema lokalnoj evidenciji na ovom području, zaključno sa 11. martom, registrovano 70 novih slučajeva infekcije korona virusom.


U procesu masovne imunizacije stanovništva protiv korona virusa, u lajkovačkom Domu zdravlja do sada je ukupno vakcinisano 1753 stanovnika lajkovačke opštine, a revakcinisano je 646.


Prema poslednjim podacima, od posledica koronavirusa, u Valjevu je preminula još jedna osoba, tako da je od početka pandemije u Kolubarskom okrugu bitku sa koronom izgubilo 308 osoba, od toga 20 stanovnika opštine Lajkovac.


Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 67 novopozitivnih na korona virus u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca je 8, u Valjevu 43, u Ubu 6, Mionici i Ljigu po četvoro i u Osečini dvoje.


Ukupan broj potvrđenih slučajeva Covid-19 infekcije na području lajkovačke opštine od početka pandemije je 1 169, izlečene su 902 osobe, 247 osoba vodi se kao neizlečeno, a 20 osoba je preminulo.


U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjem izveštaju hospitalizovano 95 kovid pacijenata.


Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva Kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 12.03.2021.) sadržani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment