DANAS BEZ NOVOOBOLELIH, 12 SLUČAJEVA U FEBRUARU, 570 VAKCINISANO

Prema danas pristiglim podacima lajkovačkog Doma zdravlja, od početka februara je zaključno sa 6. februarom, dakle za šest dana, na ovom području evidentirano 12 novih slučajeva infekcije korona virusom. Zaključno, takođe sa 6. februarom, u procesu masovne imunizacije vakcinisano je 570 stanovnika lajkovačke opštine.


U Kolubarskom okrugu su prema današnjem izveštaju preminule još tri osobe; od posledica koronavirusa u Valjevu su preminule još dve osobe i u Ubu jedna.


Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na području Lajkovca nema novoobolelih , a u Kolubarskom okrugu danas je evidentirano svega dvoje novoobolelih; u Valjevu i u Mionici je pozitivna još po jedna osoba, dok u ostalom opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novozaraženih. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, juče 7. februara je na području Lajkovca evidentirano dvoje novopozitivnih na korona virus.


Uz današnji izveštaj Zavod za javno zdravlje je dostavio i napomenu da rezultati PCR nisu još objavljeni i da Antigenske testove juče, 7.2.2021 nisu radili DZ Lajkovac, DZ Osečina, ZZJZ Valjevo niti Dom zdravlja Hemikal Valjevo, dok su rezultati testiranja DZ Valjevo prikazani u jučerašnjem izveštaju.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 90 kovid pozitivnih pacijenata.


Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva Kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 08.02.2021.) sadržani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment