DVE KRIVIČNE PRIJAVE ZA NEDOZVOLJENE POLNE RADNJE NAD MALOLETNOM DEVOJČICOM

Lajkovačka policija podnela je krivične prijave protiv B M.(33) i V.M (21) iz okoline Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom.


Žrtva je učenica osmog razreda, ima 15 godina, a slučaj je policiji prijavio otac devojčice.


Osumjičeni su nakon saslušanja pušteni, a protiv njih su podnete krivične prijave.

Nadležnim organima predati su brojni dokazi o ovom krivičnom delu.

Ono što je specifično u ovom slučaju je, da i osumničeni i žrtva žive u istom selu i da su komšije, kao i to da su osumnjičeni braća od stričeva.


Predatorski čin osumničenih nad maloletnom žrtvom iz komšiluka trajao je u kontinuitetu od 25. januara. Slali su joj najpre poruke lascivnog sadržaja i eksplicitne sliike, uz instrukciju da poruke odmah briše i potom pošalje dokaz da je izvršila naređenje. Takođe, devojčici je nalagano da ni slučajno nikome ništa ne govori. Kako saznajemo, nastupili su kao “opasni momci”. Sve je kulminiralo, kada je devojčica u jutarnjim satima na putu za školu presretnuta nadomak seoske crkve i kada je doživela pravu traumu, o čemu je dat detaljan iskaz u policiji, kao i o svemu što je prethodilo.


Sva sreća da se petnaestogodišnja devojčica odvažila i sve rekla ocu, koji je istog momenta slučaj prijavio policiji, tako da su počinioci procesuirani.

Related posts

Leave a Comment