U BOGOVAĐI OTVORENA APOTEKA

To da je u Bogovađi upravo otvorena apoteka je lepa i važna vest, pre svega za meštane, ali i stanovništvo okolnih sela ovog dela opštine Lajkovac. U Bogovađi do sada nije bilo apoteke.


Do otvaranja apoteke došlo je na inicijativu jedne grupe meštana mesne zajednice Bogovađa i uz saradnju sa vlasnicom Apotekarskih ustanova “Ignjatović” pronađen je adekvatan prostor i postignut dogovor da se u ovom delu lajkovačke opštine otvori i počne sa radom jedna moderna i odlično snabdevena apoteka, koja će dosta značiti stanovništvu .


Inače, kako saznajemo Apotekarska ustanova “Ignjatović” sa sedištem u Beogradu uspešno posluje na više lokacija širom Srbije . Na osnovu bogatog poslovnog iskustva, a i na osnovu razgovore sa korisnicima, prilagodiće kažu radno vreme i asortiman potrebama ovdašnjeg stanovništva.


Sobzirom da Apotekarska ustanova “Ignjatović” posluje kroz sistem zdravstvene zaštite Srbije, u apoteci u Bogovađi moguće je preuzeti i lekove koji se dobijaju na recept, što će meštanima olakšati potrebe za nabavkom lekova.


Radno vreme novootvorene apoteke u Bogovađi za sada je od 8 – 16 časova radnim danima, uz najavu moguće korekcije radnog vremena na osnovu potreba korisnika. Apoteka se nalazi na svega 200 metara od ambulante u Bogovađi, na putu ka Mionici. Kontakt telefon apoteke u Bogovađi je 014/ 438 – 005.


Ono što je specifično za Bogovađu je svakako činjenica da brojne probleme rešavaju upravo inicijativom meštana i aktivnošću mesne zajednice, a na isti način selo je sada dobilo i apoteku, koja je itekako nedostajala.

Related posts

Leave a Comment