ANĐELIN TALENAT ZA DESETKU

Izuzetno muzički nadarena učenica osmog razreda OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju, polaznica valjevske MŠ “Živorad Grbić” i članica Mešovitog hora Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac, Anđela Milosavljević, nakon redovne četvoromesečne procedure položila je sa desetkom prijemni ispit za prestižnu privatnu Srednju školu Artimedia u Beogradu. Pored pevanja, talenat je na prijemnom ispitu pokazala i za glumu i novinarstvo.


Anđela je prepuna utisaka iz svoje buduće škole za talente i ponosno ističe da joj je profesorka pevanja čuvena Lejla Hot. Jedini problem bi kaže, mogla biti visoka školarina, ali se nada nekoj od raspoloživih mogućnosti za stipendiju. Izražava i žaljenje što učenici privatnih srednjih škola imaju umanjene mogućnosti za ostvarivanje prava na stipendije.


Talenat Anđele Milosavljević je uveliko poznat široj javnosti. Osvajale je brojne nagrade i favorit je na svim muzičkim takmičenjima, a u Lajkovcu je nastupala na brojnim manifestacijama i sa lakoćom osvajala srca publike. Poseban dar izrazila je za izvođenje izvornih narodnih pesama. Sa posebnim šarmom to čini, obučena u narodnu nošnju, dajući doprinos očuvanju tradicije i narodnog folklora.


Očigledno, o Anđeli i njenom talentu će se tek čuti. Za sada, akcenat je na obrazovanju, kaže ambiciozni mali maturant jabučke škole.

Related posts

Leave a Comment