JOŠ DVE ŽRTVE KORONA VIRUSA, I DALJE JEDNOCIFREN BROJ NOVOOBOLELIH

Usled posledica infekcije korona virusom, od poslednjeg izveštaja Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na području lajkovačke opštine preminule su još dve osobe. Od početka pandemije je na ovom području preminulo ukupno 15 osoba.


U odnosu na prethodni izveštaj, u Kolubarskom okrugu preminule su još dve osobe iz Valjeva i po jedna iz Mionice i Uba.Od početka pandemije, u okrugu su preminule 223 osobe.


Prema podacima Doma zdravlja Lajkovac, u ponedeljak 4. januara je na području opštine Lajkovac registrovano šest novih slučajeva zaražavanja korona virusom. U periodu od 1. do 4. januara, na području opštine Lajkovac registrovano je 15 osoba novopozitivnih na korona virus, dok je od 1. do 5. januara, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, na ovom području evidentirano 24 novoobolelih.


Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu novoobolelih je 76, pri čemu je u Lajkovcu osam novoobolelih.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 120 kovid pozitivnih pacijenata.


Podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo, za Kolubarski okrug, o broju potvrđenih slučajeva Kovid 19 i ishodu lečenja; stanje na dan 5. januara 2021. godine pikazani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment