KOMŠIJSKI SUPERLIGAŠKI ODBOJKAŠKI DERBI UZ PRENOS NA RTS 2 U SUBOTU OD 18 ČASOVA

U subotu je derbi odbojkaške Superlige između ekipa Uba i Železničara.


Uz prenos na Drugom programu Radiotelevizije Srbije, u subotu 26. decembra od 18 časova u Hali sportova Ub sastaju se odbojkašice vodećeg tima prvenstva i trenutno trećeplasiranog lajkovačkog Železničara. Bez obzira što Ubljanke imaju svih 10 pobeda i veoma su ubedljive ove sezone, ni Železničar ne zaostaje po kvalitetu, tako da se očekuje odličan meč.


U pitanju je utakmica 11. kola Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije, koje je skoro kompletno odloženo zbog značajnije pojave KOVIDA-19 u nekoliko klubova. Iz 11. kola do sada je odigran samo susret između TENT-a i Crvene Zvezde (3:0).


Prema nedavno objavljenoj informaciji na zvaničnom sajtu Superlige sve odložene prvenstvene i kup utakmice moraju se odigrati do 30. decembra. Železničaru je preostao samo meč sa Ubom, dok ukupno treba da se odigraju dva susreta 10. kola i četiri 11. kola.


Prvenstvo se nastavlja od 8. do 10. januara 2021. godine utakmicama 12. kola, dok su planirani termini za polufinalne mečeve Kupa Srbije 12.-13. i 19.-20. januar, najavljeno je na sajtu ligaških takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije.

Related posts

Leave a Comment