ZAVRŠETKOM PRVOG POLUGODIŠTA ŠKOLA U JABUČJU IZDOMINIRALA U SFERI DIGITALNIH KOMPETENCIJA

OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju je danas na sednicama stručnih organa škole utvrdila uspeh učenika, čime su se stekli uslovi da se aktivnosti u prvom polugodištu ove školske godine privedu kraju.


Odeljenjske starešine će do petka, 25.decembra saopštiti roditeljima uspeh, na način koji je najprijemčiviji za svakog roditelja.


Inače, nastavnici jabučke škole su svoje sednice održali na Zoom platformi, bez ikakvih tehničkih poteškoća i time pokazali da su im digitalne kompetencije na visokom nivou. Škola je i prelaskom na onlajn nastavu za drugi ciklus od 30. novembra pokazala da može rame uz rame da stane sa velikim gradskim školama, jer su nastavnici obučeni za nove tehnologije i dobro pripremili učenike za ovaj vid nastave.


Nije izostala podrška ni onom delu učeničke populacije koji nema adekvatnu opremu, te im je škola obezbedila štampani materijal.


Prema izmenjenom kalendaru obrazovno – vaspitnog rada za školsku 2020/2021. godinu, nastava u drugom polugodištu počeće u ponedeljak, 18. januara 2021. godine.


Kolektiv OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju želi svima srećne predstojeće praznike i mnogo zdravlja!

Related posts

Leave a Comment