TRI ŽRTVE KORONE ZA 24 SATA

Od posledica korona virusa, tokom prethodna 24 sata preminule su tri osobe sa područja opštine Lajkovac. U sva tri slučaja u pitanju su osobe muškog pola starosti oko 60 godina, koje su pored korona virusa imali i hronična oboljenja.


Bitku sa kovidom izgubila je do sada 9 osoba sa područja opštine Lajkovac, pet u prva dva talasa i sada u trećem talasu četiri osobe.


Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, evidentirana je i deseta žrtva korona virusa sa područja Lajkovca, ali ta iinformacije još nije zvanično stigla u Lajkovac.


U Opštoj bolnici Valjevo, sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus, na lečenju su do danas dva pacijenta iz Lajkovca.


Kako saznajemo, danas je bilo i hitnih transporta kovid pacijenata iz Lajkovca za Valjevo, a gužva ispred Kovid ambulante Doma zdravlja u Lajkovcu ne jenjava.


Do kraja dana očekuje se današnji dnevni izveštaj o broju novoobolelih, broju izlečenih i broju osoba u izolaciji. Veliki broj obavljenih pregleda i testiranja pacijenata, koji se obavljaju do kasnih večernjih sati, otežava i usporava unos podataka i sumiranje rezultata.

Related posts

Leave a Comment