MONODRAMA “PUŠENJE JE ŠTETNO PO ZDRAVLJE”

 

U organizaciji Gradske biblioteke Lajkovac, u četvrtak 22. oktobra od 18 časova u Svečanoj sali Gradske kuće, lajkovačka publika će imati priliku da vidi monodramu Nemanje Cerovca “Pušenje je štetno po zdravlje” , urađenu po motivima A.P. Čehova, a u režiji i adaptaciji Ognjena Drenjanina.

Predstava “Pušenje je štetno po zdravlje” je deo repertoara Akademskog pozorišta AKUD Univerziteta u Beogradu “Branko Krsmanović”, predstava koja je svugde naišla na sjajan prijem publike i pozitivne kritike.

KRATAK OPIS: Urnebesna monodrama, koja za inicijalni motiv uzima pušenje cigareta, na komičan način ukazuje na kompleksnost muško-ženskih odnosa. Nagovoren od strane supruge, mlad čovek dolazi da drži predavanje o štetnosti duvana, ali suština njegovog dolaska pred publiku postaje sve, samo ne dogovorena tema…

Monodrama Nemanje Cerovca “Pušenje je štetno po zdravlje” je u četvrtak 22. oktobra od 18 časova u Gradskoj kući u Lajkovcu.

Program će svakako biti realizovan uz sve mere zaštite koje propisuje Krizni štab u vezi sa Korona virusom, naglašava organizator.

 

Related posts