“EUROPROM” U SUBOTU 17. OKTOBRA OTVARA MINI MARKET U JABUČJU

Renomirano domaće Trgovinsko preduzeće “Europrom”, koje ima mrežu maloprodajnih objekata na području sedam opština, najnoviji maloprodajni “ljubičasti”objekat otvara na području lajkovačke opštine i to u najvećem selu Jabučju.

Objekat mini marketa “Europroma” u centru Jabučja počinje sa radom u subotu 17. oktobra u 7 časova.
Na dan otvaranja, svakog potrošača očekuje poklon paket, a svaki 100. – ti potrošač biće nagrađen poklon vaučerom u iznosu od 5 000 dinara.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, u subotu u Jabučju neće biti oficijelne svečanosti otvaranja sa satnicom i protokolom, tako da će svečanost bilti celodnevna, uz poštovanje svih neophodnih mera. Izostaće ustaljena praksa kompanije da prilikom otvaranja novog maloprodajnog objekta organizuje niz aktivnosti ispred samog objekta. “Europrom” je otkazao sve aktivnosti tog tipa, kako bi se sprečilo okupljanje ljudi ispred objekta, pri tom ističući da je zdravlje prioritet svih i da se u ovoj situaciji svi moramo ponašati odgovorno.

Meštani Jabučja sa oduševljenjem dočekuju novog “ljubičastog” komšiju, jer je trgovina ovog tipa uistinu nedostajala ovoj sredini.

Otvaranjem pomenutog objekta nastavlja se politika širenja maloprodajne mreže “Europrom”-a, a sve sa ciljem ispunjenja postavljene vizije: postati sinonim za vodeći trgovinski lanac na teritoriji zapadne Srbije.

Meštani Jabučja sa oduševljenjem dočekuju novog “ljubičastog” komšiju, jer je trgovina ovog tipa uistinu nedostajala ovoj sredini. Mini market u Jabučju koncipiran je tako da kupcu obezbedi da na jednom mestu pronađe sve što mu je potrebno, uključujući i poljoapoteku, koja je posebno bitan segment meštanima seoskog područja.

 

Related posts