PREDSEDNIK OPŠTINE U POSETI PRVACIMA U JABUČJU

S obzirom na okolnosti vezane za pandemiju, usled kojih je ove godine izostao tradicionalni svečani prijem za đake prvake, predsednik opštine Lajkovac је zajedno sa svojim zamenikom Obradom Milutinovićem  posetio danas prvake u OŠ “Dimitrije Tucović” u Jabučju i tom prilikom im uručio prigodne poklone. Shodno okolnostima, sve je obavljeno na otvorenom, u gotovo idiličnoj atmosferi u školskom dvorištu.

Predsednik Živković je u veoma prijatnoj atmosferi popričao sa prvacima jabučke škole. Svih 28 prvaka bili su u dvorištu škole, prisustvovao je i deo roditelja i zaposlenih. Predsednik je prvacima poželeo dobrodošlicu u školske klupe i srećno i uspešno školovanje i tom prilikom im je uručio prigodne poklone: lektiru, sveske i školski pribor. Sve, uključujući i podelu poklon paketa prvacima, proteklo je uz maksimalno poštovanje svih neophodnih mera.

Prvaci su bili vrlo skromni u svojim zahtevima, pa su predsedniku rekli, da bi voleli da imaju televizor u učionici i izrazili su želju da televizor bude veliki. Predsednik je obećao da će njihova želja biti ispunjena i to za Novu godinu.

U osnovi je to bilo lepo i veselo druženje, sa puno dečije radosti i dosta smeha, okolnostima prilagođena dobrodošlica ovogodišnjoj generaciji prvaka.

Related posts