FORMIRANJE MREŽE KANCELARIJA UDRUŽENJA HAJR U SRBIJI

 

Nakon Beograda, Šida, Lajkovca, Aranđelovca i Trstenika, Udruženje Žrtava Nasilja HAJR otvorilio je još jednu novu kancelariju u Nišu i to je šesta kancelarija u Srbiji.

Otvaranju kancelarije u Nišu su prisustvovali: predsednica udruženja Hajrija Ramadani, prof. dr Jovan Marić, psihološkinja i koordinator psihološkog tima, Marijana Savić i koordinatorka kancelarije u Nišu, Maja Mladenović.

“Zahvaljujemo se svima na podršci i saradnji, naš zadatak je da pomažemo svim žrtvama i cilj nam je da napravimo mrežu po Srbiji. U narednom periodu ćemo raditi na uspostavljanju novih kancelarija, gde će žrtve moći da dobiju adekvatnu pomoć za probleme koje imaju,” rekla je s ponosom ovim povodom predsednica udruženja Hajrija Ramadani.

Na mapi mreže kancelarija udruženja HAJR u Srbiji, Lajkovac zauzima značajno mesto i već je uveliko prepoznatljiv po aktivnostima lokalne kancelarije, koja je otvorena među prvima u Srbiji.

Pandemija korona virusa bitno je usporila i planiranu dinamiku otvaranja novih kancelarija udruženja HAJR širom Srbije, ali se započete aktivnosti polako intenziviraju.

 

Related posts