POBEDNICI PROLEĆNE LIGE TENISKOG KLUBA LAJKOVAC

Završena je Prolećna liga 2020 TK “Lajkovac”, organizovana samo za članove kluba. Ove godine učestvovalo su 52 igrača u pet kategorija: za početnike, C, B, A i 50+. Prolećna liga počela je još 20. maja, ali je zbog zbog loših vremenskih uslova i pandemije korona virusa zavšena nešto kasnije od planiranog. Prvo se igrala grupna faza, a zatim eliminaciona (1/4 finala).

Pobednici Prolećne teniske lige su: Milan Grujčić, podebnik u A kategoriji; Nemanja Marković, pobednik u B kategoriji; Dejan Gajić, pobednik u C kategoriji; Nikola Gradina, pobednik u početnim kategorijama i Mile Milić, pobednik u kategoriji 50+.

Pobednicima u kategorijama slede medalje, koje će zbog objektivnih okolnosti biti uručivane pojedinačno.

Pored brojnih prijatnih iznenađenja tokom produženog trajanja ovogodišnje Prolećne lige i kvalitetnog tenisa, iznenađenje takmičenja u postignutim rezultatima je Nemanja Marković – po vokaciji fudbaler, upućeni kažu da je najpopularniji fudbaler u Lajkovcu, koji je sada i pobednik u B kategoriji Prolećne lige 2020 TK “Lajkovac”.

Sve faze takmičenja odvijale su se uz poštovanje aktuelnih mera u borbi protiv COVID – 19, pa je i završnica produženog takmičenja bila u tom maniru i bez brojnijeg okupljanja, grupnog slikanja i istovremenog uručivanja medalja.

TABELA POBEDNIKA PO KATEGORIJAMA:

🎾 A kategorija:
1. Milan Grujičić
2. Marko Biljić
3. Milan Marjanović/Dušan Veselinović

🎾 B kategorija:
1. Nemanja Marković (plasirao se u A kategoriju za Jesenju ligu 2020)
2. Nenad Milanović
3. Marko Dragićević

🎾 C kategorija:
1. Dejan Gajić (plasirao se u B kategoriju za Jesenju ligu 2020)
2. Ivan Milenković
3. Stefan Radovanović

🎾 Veterani 50+ :
1. Mile Milić
2. Zoran Pavlović
3. Sveta Ostojić

🎾 Početnici:
1. Nikola Gradina (plasirao se u C kategoriju za Jesenju ligu 2020)
2. Dragan Pavlović
3. Aleksandar Zujić

Organizator Prolećne teniske lige je Teniski klub Lajkovac, a sva takmičenja odigrana su u odličnim uslovima na teniskim terenima kojima Upravlja Ustanova za sport i omladinu opštine Lajkovac. Ovoga puta, zbog ukupnih okolnosti nedostajala je jedino brojna publika.

Related posts