FK STRMOVO POBEDNIK PRIJATELJSKOG MEČA SA FK RUBRIBREZA

 

FK Strmovo pobedio je večeras u sjajnoj atmosferi na svom terenu FK Rubribrezu u prijateljskom meču “okruga” protiv “zone”. Poluvreme je završeno bez golova, a jedini pobednički zgoditak ostvario je Savković već početkom drugog poluvremena, tako da je utakmica završena rezultatom 1:0. Igralo se dva puta po 40 minuta i uprkos kišovitom vremenu i aktuelnoj epidemiološkoj situaciji publike je bilo u priličnom broju.

Strmovci, verni obožavaoci svog kluba kažu da je publika imala priliku da gleda vrhunski fudbal i sjajnu utakmicu, da je bilo puno šansi oba tima i da su golmani oba tima izmamili gromoglasne aplauze za nekoliko dobrih odbrana.

Na početku utakmice, gosti i domaćini su kao znak prijateljskog gesta i u duhu prijateljskog meča razmenili poklone. U tom činu su u ime svojih ekipa učestvovali Ivan Stefanović i Obren Radovanović.

” Sve je bilo vrhunsko. Ponosan sam danas na moje Strmovo i na ovu utakmicu! Sudija Lončarević, stratezi Jovin i Lazin, svi su bili na visini zadatka, uključujući i publiku”, kaže prepun utisaka jedan od meštana Strmova, inače pasionirani ljubitelj fudbala, a takvih je u Strmovu sve više.

Related posts