PODELJENI HIGIJENSKI PAKETI NAJUGROŽENIJIM PENZIONERIMA

 

Opštinsko udruženja penzionera podelilo je danas preko 30 paketa pomoći najugrožrnijim penzionerima sa područja lajkovačke opštine. Reč je o higijenskim paketima, koje je Opštinsko udruženje penzionera Lajkovac obezbedilo u saradnji sa lajkovačkim Crvenim krstom. Uz svaki higijenski paket raspodeljen je i po jedan litar sredstva za dezinfekciju.

Tokom prepodneva, uz poštovanje svih mera,  raspodeljeno je 13 higijenskih paketa najugroženijim penzionerima na području mesne zajednice Lajkovac, dok su poverenici udruženja preuzeli 18 higijenskih pakete koji će biti raspodeljeni najugroženijim penzionerima mesnih zajednica na seoskom području lajkovačke opštine. Raspodela paketa penzionerima po mesnim zajednicama biće izvršena tokom dana.

Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Lajkovac, Branko Perić, danas prilikom raspodele preko 30 paketa pomoći najugroženijim članovima udruženja, izrazio je veliko zadovoljstvo realizovanom akcijom i činjenicom da udruženje i u ovom složenom momentu izazvanom epidemijom korona virusa uspeva da održi kontinuitet u radu i realizuje akcije pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, naglasivši da su higijenski paketi za njih posebno značjni sada u punom jeku borbe protiv korone.

Related posts