MATURSKA ŽURKA ISPRED SPORTSKE HALE 

 

Maturanti lajkovačke srednje škole imali su sinoć žurku ispred Sportske hale. Kao i svaka žurka, sticajem opštih okolnosti organizovana na otvorenom,  imala je i ova žurka brojne goste i to ne samo iz Lajkovca, već i iz okruženja. Svi zajedno su u sjajnom raspoloženju, uz za ovu priliku neizbežne trubače, ostali duboko u noć.

Maturanti su organizovali defile ulicama Lajkovca, uz već tradicionalno zadržavanje na platou Gradse kuće, nakon čega su se uputili ka Sportskoj hali, ispred koje je upriličena maturska žurka.

Tim povodom, Kosana Grčić, direktorka škole kaže:

“U Srednjoj školi “17. septembar” u Lajkovcu obeležen je završetak školske godine za učenike četvrtog razreda. Maturska žurka ispred Sportske hale u Lajkovcu okupila je ne samo svršene srednjoškolce već i mnoge mlade iz Lajkovca i okoline.

Devedeset sedam maturanata srednje škole nastaviće školovanje i studirati, ili tražiti posao i tako doprineti razvoju i opstanku sredine u kojoj žive.

Sa sobom će poneti pozitivan uspeh iz svoje škole, kao i mnogo lepih uspomena koje će ih podsećati na godine provedene u njoj.”

Specifičnost maturske žurke lajkovačkih velikih maturanata je i to što je muzička zvezda večeri bila i za svoju generaciju nastupila maturantkinja Sanela Marković.

Related posts