DONACIJA POKRETA SOCIJALISTA FK ĆELIJE I RATKOVAC

*IZBORI 2020*

Povodom završetka radova na sanaciji krova zgrade FK „Dimitrije Tucović“ Ćelije, vrednih oko 600 000 dinara, koje je u okviru redovnog investicionog plana održavanja sportskih objekata realizovala opština Lajkovac, na fudbalskom terenu Sportskog centra “Topolice” u Ćelijama odigrana je prijateljska fudbalska utakmica između FK „Dimitrije Tucović“ i FK „Ratkovac“, a ovom prilikom Pokret socijalista donirao je sportsku opremu fudbalskim klubovima iz Ćelija i Ratkovca.

Događaj na sportskom terenu u Ćelijama imao je utvđen protokol, najpre je su se medijima obratili predstavnici lokalne samouprave, domaćini i učesnici, potom je uručena donacija Pokreta socijalista u vidu sportske opreme kapitenima fudbalskih klubova iz Ćelija i Ratkovca, a nakon odigrane prijateljske utakmice, usledilo je druženje učesnika i gostiju uz muzički program.

U ime donatora, peisustvovali su član predsedništva Pokreta Socijalista i predsednik zazarevačkog odbora Vladimir Ilić i predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista Živorad Bojičić.

Živorad Bojičić je povodom uručene donacije za oba kluba naglasio i da će objekat koji je završen služiti deci ne samo iz Ćelija, već i iz Ratkovca i okolnih mesta. Ilić je istakao, da je donacija u vidu dresova obezbeđena na molbu Živorada Bojičića.

Član predsedništva Pokreta socijalista Vladimir Ilić je pojasnio i da ova donacija služi podsticaju i pomoći razvoja amaterskog sporta na području lajkovačke opštine i dodao: “Nadam se, da će mlade generacije koje dolaze uživati u ovim prelepim objektima. Naš mali doprinos bio je i biće u pomaganju u opremi i u svemu što ubuduće bude trebalo.”

Donatori su izrazili nadu, da će ovaj vid saradnje između odbora Pokreta socijalista doprineti intenzitetu amaterskog sporta na ovom području, koji će stvoriti talente spremne da igraju na teritoriji cele Srbije.
“Ovo smo čekali dugi niz godina i sve ovo je za dobrobit naše dece i budućih pokoljenja”, rekao je zahvaljujući na donaciji Radovan Jevtić, potpredsednik ćelijanskog FK “Dimitrije Tucović”.

U ime FK Ratkovac, na donaciji se zahvalio Goran Gavrilović, naglasivši da ova donacija mnogo znači klubu koji postoji šest decenija i koji se nekada takmičio i u višim rangovima od trenutnog.

Related posts