SNS LAKOVAC U INTENZIVNOJ KAMPANJI

*IZBORI 2020*

U nastavku predizborne kampanje, članovi OO SNS Lajkovac na čelu sa poverenikom odbora Nenadom Džajevićem, potpredsednicima Bojanom Lukićem i Milošem Miloševićem, organizovali su na više lokacija info štandove na kojima su deljeni promotivni materijal i Informatori pod nazivom “Borimo se da Srbija nastavi da raste”.

Osnovni cilj ovih akcija je da se u direktnom kontaktu sa sugrađanima spoznaju svi problemi sa kojima se oni susreću i da se zajedničkim snagama definišu, a potom i uspešno realizuju prioriteti za svako mesto naše opštine, kažu organizatori akcije.

“Poverenje građana se pridobija iskrenim odnosom, marljivim radom, ispunjenim obećanjima, kao i ostvarenim rezultatima, što Srpska napredna stranka i predsednik Vučić čine. U razgovoru sa aktivistima, građani su izrazili zadovoljstvo radom Srpske napredne stranke i ogromnom većinom izrazili svoju podršku stranci na predstojećim izborima,” rečeno je između ostalog, nakon današnje uspešne akcije.

Aktivsti OO SNS Lajkovac najavljuju da će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim vidom aktivnosti, jer, kako ističu, važno je čuti mišljenje naših meštana.

Related posts