ANIMIRANA AVANTURA

U lajkovačkom bioskopu će u petak 28. februara od 18 časova biti prikazan film “Vreme je za sankanje”. Cena ulizanice je 250 dinara.

„Vreme je za sankanje“ je najnovija animirana avantura za decu, ali i odrasle, koja je u domaće bioskope stigla 23. januara.

Naslovnu numeru filma pod nazivom “Najbolji dan” izvode Bojana Radovanović i Katarina Radulović, koje su ujedno i učestvovale u sinhronizaciji filma.

“Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadaju malo pre linije cilja. To je bi bio težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku … Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišljanjem nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim drugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njim…”

Related posts