LAJKOVAC NA SAJMU TURIZMA

Turistička organizacija opštine Lajkovac i ove godine ima svoj štand u hali 4 na 42.Međunarodnom sajmu turizma, koji je juče otvoren u Beogradu.

Štand Turističke organizacije na aktuelnom Sajmu turizma u Beogradau danas je posetilo rukovodstvo opštine Lajkovac.

Danas, drugog dana sajma, na štandu Turističke organizacije opštine Lajkovac u hali 4, između ostalog, predstavio se Miloje Stojanović u ulozi Rimljanina, u cilju da Lajkovac promoviše arheološko nalazite Anine u Ćelijama, koje datira iz iz vremena Rimskog carstva.

Gosti i posetioci štanda Turističke organizacije opštine Lajkovac uživali su danas u zvucima frule u izvođenju Biljane Paunović.

Sutra, trećeg dana sajma, planiran je bogat i sadržajan program na lajkovačkom štandu.
Na ovoj najvećoj promociji turizma u našoj zemlji, predstavljen je ukupni turistički potencijale lajkovačke opštine, kao i svi zainteresovani koji se bave proizvodnjom koja može poslužiti u svrhu promocije turizma.

Turistička organizacija opštine Lajkovac tradicionalno, od svog osnivanja, redovno i to veoma zapaženo učestvuje na beogradskom Sajmu turizma. Tako je i ovoga puta.

Beogradski sajam turizma je najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope i pokretač je jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu. Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara u halama Beogradskog sajma 42. Međunarodni beogradski sajam turizma ima i prateće manifestacije: 11. Međunarodni sajam vina BeoWine, 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 16. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat.

Related posts