ASFALTIRAN PUT ZA ĐORIĆE U JABUČJU

Put za Đoriće je jedan od ugovorenih poslova iz prošle godine, koji se sada realizuje već u prvim mesecima ove godine. Za ovaj put je iz lokalnog budžeta izdvojeno sedam miliona dinara. Asfaltirano je nešto preko 900 metara, a izvođač radova je PZP Valjevo.

Asfaltiranju puta za Đoriće prisustvovao je predsednik opštine Andrija Živković sa saradnicima, podvukao značaj ove deonice i najavio ovom prilikom i brojne druge radove na putnoj mreži na području lajkovačke opštine, kojih gotovo da neće biti ništa manje nego u prethodnoj, koja je bila rekordna:

“Put za Đoriće je važna saobraćajnica koja spaja trasu stare obrenovačke pruge i centar Donjeg kraja, odnosno izlazi blizu škole u Donjem kraju. Urađen je put širine 3,5 metra, sa bankinama, sa ivičnjacima sa jedne kolovozne strane i sa kanalima gde je to potrebno. Sigurno će ova deonica doprineti boljoj infrastrukturnoj opremljenosti ovog dela Jabučja.”

Meštanin Milan Đorić je kaže sve vreme tokom izvođenja radova bio na trasi, pomagao šta i koliko mogao. Đorić vidno zadovoljan kaže da ovaj put mnogo znači meštanima i da su njegovo asfaltiranje dugo čekali. Izražava veliku zahvalnost predsedniku Andriji Živkoviću i lokalnoj samoupravi koja ima sluha za potrebe meštana.

Related posts