REVANŠ MEČ POLUFINALA KUPA SRBIJE U SUBOTU U LAJKOVCU

 

Lajkovac će u subotu 11. januara biti domaćin revanš utakmice polufinala 54. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica, u kome odbojkašice Železničara na svom terenu dočekuju ekipu Jedinstva iz Stare Pazove.

Utakmica ŽELEZNIČAR (LAJKOVAC) – JEDINSTVO (STARA PAZOVA) je od 19 časova u Sportskoj hali u Lajkovcu.

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, u Staroj Pazovi Jedinstvo je pobedilo lajkovački Železničar sa 3:1. U međuvremenu, odbojkašice Železničara su bitno pojačane (Sun Ruhan (Šandong, Kina), na poziciji blokera, i Barbara Batinić (igrala u subotičkom Spartaku) na mestu primača), konsolidovale svoje redove i samo nekoliko dana kasnije ostvarile pobedu u prvenstvenoj utakmici protiv iste ekipe – Jedinstva iz Stare Pazove.

Očekuje se da će Sportska hala u Lajkovcu u subotu biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će publika dati maksimalnu podršku odbojkašicama Železničara u ovom izuzetno važnom polufinalnom revanš meču za ulazak u finale Kupa Srbije i odbranu titule.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Related posts