PRVA UTAKMICA POLUFINALA KUPA SRBIJE U PAZOVI

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije za odbojkašice Železničar igra protiv Jedinstva u Staroj Pazovi. Meč se igra u utorak 17. decembra od 20 časova, dan ranije nego što je prvobitno bilo najavljeno. Vlasnik duple krune, iskusni i kvalitetni tim Mirjane Musulin sigurno može više od do sada prikazanog u ovoj sezoni, Jedinstvo je u odličnoj formi i moglo bi se reći da važi za blagog favorita u polufinlanom dvomeču, tako da publiku svakako očekuje vrhunska odbojka i žestoka borba dva tima ua ulazak u finale Kupa Srbije.

Drugi par je Ub-TENT i oni se sastaju u sredu 18. decembra od 20 časova. Aktuelni vlasnik trofeja lajkovački Železničar, je dve godine zaredom pobednik Kupa Srbije, a ove sezone je osvojio i Superkup.

Revanš utakmice su predviđene za period od 10. do 12. januara.

Prema propozicijama Odbojkaškog saveza Srbije, u polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, ukupni pobednik se određuje prema set količniku iz svake utakmice pojedinačno ili prema poen količniku, ukoliko im je set količnik isti. Ako se ni na taj način ne može odrediti pobednik, onda se igra „zlatni set“ koji donosi konačnu odluku koji tim ide dalje.

Related posts