ODBOJKAŠICE U SUBOTU DOČEKUJU VIZURU

U destom kolu Superlige Srbije, aktuelni šampion Srbije OK Železničar je ponovo domaćin. U subotu 7. decembra dočekuje Vizuru, višestrukog šampiona i pobednika Kupa, koji je vrlo loše startovao ove sezone.

Prvenstvena odbojkaška utakmica OK Železničar Lajkovac – OK Vizura Zemun je u subotu od 18 časova u Sportskoj hali u Lajkovcu.

RTS 2 će vršiti direktan prenos utakmice Železničar – Vizura, a pred početak utakmice u Lajkovcu u 17:55, takođe u direktnom prenosu, biće obavljeno žrebanje za polufinale Kupa Srbije.

Železničar sada ima pet pobeda i četiri poraza i nalazi se u sredini tabele, na petom mestu sa 16 bodova, nakon odigranih tek 43 od 90 utakmica sezone 2019-2020.

Uprava kluba, stručni štab i prvenstveno odbojkašice Železničara, kojima podrška navijača neizmerno znači, pozivaju publiku da u subotu dođe u što većem broju.

“Naši verni navijači, naša publika su naš najdragoceniji dodatni igrač”, kažu odbojkašice Železničara, ponosne na svoje navijače koji ih vatreno i verno prate na svim mečevima, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima.

Dakle, subota 7. decembar od 18 časova je vreme i mesto za podršku OK Železničar u meču sa Vizurom.

Related posts