HUMANITARNA MODNA REVIJA UDRUŽENJA “RODI SE NA LEPOM MESTU”

Udruženje „ Rodi se na lepom mestu“ organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom “Lepota i moda u humanoj akciji”, koja će biti organizovana 6. decembra u Centru za kulturu Valjevo od 20 časova. Reč je o kampanji prikupljanja sredstava za nabavku važnih uređaja i opremanje porodilišta i odeljenja ginekologije Opšte bolnice u Valjevu.

U dosadašnjoj kampanji obezbeđeno oko 130.000 evra i u toku je nabavke važnih uređaja, kao i opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja u kojem se godišnje rodi oko 1.300 beba a leči se na hiljade žena sa teritorije Kolubarskog okruga.

“ Svaki dinar prikupljen u kampanji se troši namenski i isključivo za potrebe porodilišta i ginekologije. Dosadašnju kampanju su podržali Grad Valjevo i najznačajniji privrednici i pojedinci iz celog Okruga. Imali smo značajnu medijsku podršku i za našu akciju se čulo širom Srbije. Pozivamo građane da podrže humanitarnu modnu reviju, kao i one koji su u situaciji da uplatom novčanih sredstava na račun Raiffeisenbanke 265- 6910310000906- 97 pomognu dalje opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja valjevske bolnice”, navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje predsednik Udruženja „Rodi se na lepom mestu“ dr Nenad Dimnitrijević.

U modnoj reviji će učestvovati ugledni Valjevci iz svih branši i ljudi dobri volje iz javnog života Kolubarskog okruga i čitave Srbije, uz manekene Studija M. Oni će uz podršku valjevskih butika, šminkera i frizera prikazati ono lepše i humanije Valjevo, a sve sa ciljem prikupljanja novca za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu.

Ulaz na humanitarnu modnu reviju, koja će se u Valjevu održati 6. decembra je slobodan, a zainteresovani koji žele da podrže nabavku opreme za ginekološko akušersko odeljenje Opšte bolnice u Valjevu, to mogu učiniti uplatom na račun Udruženja – Raiffeisenbanka 265- 6910310000906- 97.

Related posts