ODBOJKAŠICE U SUBOTU DOČEKUJU EKIPU PARTIZANA

U šestom kolu Superlige Srbije, u subotu 9. novembra, odbojkašice Železničara iz Lajkovca dočekuju ekipu Partizana. Biće to prilika za verne navijače Železničara da još jednom na domaćem terenu vatreno podrže klub sa velikim ambicijama koji je dobro startovao i ove sezone, očigledno sa osmišljenom strategijom i jasnim ciljem.

Utakmica OK Železničar – OK Partizan je u subotu od 19 časova u Sportskoj hali u Lajkovcu.
OK Partizan jedina ekipa koja ove sezone u prethdnih pet kola nije zabeležila ni jednu pobede, dok je ekipa Železničara zabeležila tri pobede.

Deset timova Superlige Srbije za odbojkašice odigralo je do sada 26 od 90 utakmica, a posle pet kola tabela izgleda ovako: na čelu tabele sa po pet pobeda su Jedinstvo (SP) i TENT, po tri pobede imaju Crvena zvezda, Ub i Železničar, a na dva trijumfa ostali su Klek i Vizura. Spartak i Beograd imaju po jednu pobedu, dok je Partizan jedini tim sa svih pet poraza. Najveće iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva jeste slab plasman višestrukog šampiona Vizure i dobar start znatno pojačane rkipe Uba. Pozicije na tabeli u ovoj fazi takmičenja ne znače mnogo, ali su u svakom slučaju reper odmeravanja snaga timova.

TABELA

1. Jedinstvo (SP) 16
2. TENT 14
3. Crvena zvezda 10
4. Ub 10
5. Železničar 9
6. Klek-Zrenjanin 6
7. Vizura 6
8. Beograd 3
9. Spartak (Su) 2
10. Partizan 2

Related posts