SREDNJOŠKOLCI U POSETI VRTIĆU

Povodom “Dečije nedelje” učenici I/3 odeljenja ekonomski tehnicar Srednje skole ,,17 septembar” Lajkovac posetili su PU,, Leptirić”.

“Srednjoškolci su se ovom prilikom družili se sa mališanima i ujedno sa vaspitačima ove ustanove pokrenuli profesionalna interesovanja, budući da određen broj ekonomskih tehnicara nastavi školovanje na pedagoškim fakultetima ,” rekla je direktorka škole Kosana Grčić.

Saznajemo i da su ponašanje na javnom mestu i stavovi o važnim životnim pitanjima programski sadržaj rada ove odeljenske zajenice na čelu sa odeljenskim staresinom Mirjanom Andrić – Milosević.

“Mesec oktobar – u znaku “Dečje nedelje” podseća učenike na toleranciju, različitosti, lične odgovornosti, isticanja zdravih stilova života, ista prava za sve, kao i oplemenjivanje meduljudskih odnosa, razgovor o moralnim vrednostima, prijateljstvu, vernost i druge etičke norme i kategorije”, kažu organizatori posete srednjoškolaca vrtiću.

Učenici prve godine srednje škole posetili su pripremnu grupu predškolaca iz Vračevića koju predvodi vaspitač Svetlana Pantelić i zajedno sa njima oslikali leptira koji je simbol ove ustanove.

Related posts