NA DAN OPŠTINE NAGRAĐENI STUDENTI

Opština Lajkovac tradicionalno na Dan opštine nagrađuje najuspešnije studente.

Najbolji studenti opštine Lajkovac, koji su u školskoj 2018/2019 godini ostvarili prosečnu ocenu iznad 9,5, nagrađeni su uvećanim iznosom stipendije za mesec jun u iznosu od 70 odsto i pohvalnicama koje im je uručio predsednik opštine Andrijaivković.

Nagrađeni su studenti: Dragana Jovičić iz Bajevca, student treće godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,63; Predrag Grozdanović iz Lajkovca, student treće godine Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,97 i Tijana Živković iz Rubribreze, student master akademskih studija Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, sa prosečnom ocenom 9,60.

Jedna od nagrađenih, Dragana Jovičić iz Bajevca, student treće godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,63 je za portal LAJKOVAC NA DLANU rekla: “Nije bio veliki napor ostvariti ovakav uspeh. S obzirom da to voliš, jak trud, jaka volja, sve to vodi uspehu koji sam ostvarila i za koji sam nagrađena. U principu, u neku ruku ovakav trud podrazumeva i svojevrsna odricanja od mladalačkog života, ali na kraju se to uvek i nadoknadi. Nakon fakulteta svakako planiram specijalizaciju i ostanak u Srbiji. Da li će to biti Lajkovac ili neki veći grad, to čemo videti. U svakom slučaju, ovo je lep gest naše opštine, koji studentima daje određenu satisfakciju za njihov rad i rezultate.”

Related posts